4 Haziran 2018 Pazartesi

Roverandom-J. R. R. Tolkien

Selaamm!!😁😁Nasılsınız??☺
.
Roverandom 🐶
.
Küçük bir köpek nerelere gidebilir?Nasıl maceralar yaşayabilir?
.
Rover, küçük, siyah-beyaz bir köpektir.Günün birinde farkında olmadan bir büyücünün paçasını ısırıp onu sinirlendirir ve oyuncağa çevrilir.Böylece hayatının en büyük macerası başlamış olur.
.
Roverandom'u da okuduktan sonra J.R.R.Tolkien'in hayalgücüne hayran olmamak imkansız.Tüm o evreni zihninde kurup bir de üzerine bizi oraya çekebilecek bir beceriyle yazması muazzam bir olay.Ve Rover...Yani Roverandom..Kayıp bir köpeğin yokluğunu hafifletmek için bir çocuğa anlatılmış bir masal.
.
Bu kitabı çocuğunuzun ( ya da kendinizin) hayalgücüne renk katmak için okuyabilirsiniz.Diğer Tolkien kitapları gibi bu da okunmalı ve tadına varılmalı.
.
Biliyorum pek kitap yorumu gibi olmadı bu yazı.😅Tolkien güzellemesi yazmışım farkında olmadan.😅😅Çünkü bu kadar başarılı bir yazarı başka türlü anlatamazdım.
.
Roverandom'un macerasını (130 sayfa bile değil) hemencecik okuyup bitireceğiniz için (ve cidden keyfi kaçmasın diye) detaylarıyla anlatmıyorum.Sadece şu kadarını bilin yeter.. Aydaki Adam tam şuan sizi izliyor olabilir.😉
.
Keyifli okumalar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder